Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Το "δημοκρατικό" Facebook.


Πριν από ένα περίπου μήνα, ξεκίνησα να γράφω σε διάφορα group του Facebook, τις θέσεις μου για το μακεδονικό ζήτημα. Ήξερα οτι θα υπήρχαν αντιδράσεις, όπως απειλές και ύβρεις εις βάρος μου, και οτι πιθανόν να με απομάκρυναν από κάποια group εξ' αιτίας των απόψεων μου. Οι "Μακεδονομάχοι" όμως έκαναν ένα βήμα παραπάνω. 'Έκπληκτος ανακάλυψα χθες οτι ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει απενεργοποιηθεί, και ότι πλέον δεν μπορώ να κάνω log in. Όλα τα post μου στις διάφορες συζητήσεις έχουν διαγραφεί, όπως και οι χάρτες που είχα ανεβάσει για να στηρίξω τις θέσεις μου. Το Facebook ισχυρίζεται οτι για τεχνικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, δεν μπορεί να μου πει ουτε την αιτία που κατάργησε τον λογαριασμό μου. Στέγνη λογοκρισία δίχως δικαιολογίες...

22 σχόλια:

FuSmOKer είπε...

Χμμ, στο κάνανε abuse..

Ο λόγος είναι,
We also remove content, photo or written, that threatens, intimidates, harasses, or brings unwanted attention or embarrassment to an individual or group of people.

Δεν το είχες κάνει backup?

Κάνε αν θες μια αρχή με το blog σου :)
(και σε αυτό παίζει abuse)

Κάνε google-it αν θες το Blog Backup Online.
(δεν σου βάζω το url link για να μην σε σπαμάρουν)

To facebook και η κάθε εφαρμογή δεν φταίει για τα bans των χρηστών. Ούτε καν καταλαβαίνει τι γράφεις στο site. Απλά ακολουθεί τα terms of service.

Βέβαια και η ...Micro$oft δεν μας έχει συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα..

Μιχάλης είπε...

Δες ομως τι λεει για το disable


Does Facebook remove everything that gets reported?
Facebook reviews every report we receive to determine whether or not the content violates our Terms of Use. Any content that is considered obscene, violent, malicious or otherwise offensive will be removed. If you received a warning about an item that was taken down, then we have established that it violated these terms.

Συνεπως οι administrator του Facebook ελεγχγουν τα report που λαμβανουν. Δεν αρκει να συμπληρωθει ενας αριθμος report για να γινει disabled καποιος λογαριασμος.Υποθετω οτι θα υπαρχουν καποιοι ελληνοφωνοι administrator για τα ελληνικα group.

Ευχαριστω παντως που με ενημερωνεις οτι κατι παρομοιο μπορει να γινει και στο μπλογκ, δεν φανταζομουν οτι παιζει τετοιο πραγμα. Καλου κακου θα το κανω το backup...

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, στο μπλόγκ αυτό είναι ένας gay βούλγαρος και ένας αρβανίτης "αθηναίος" καπνιστής φούντας. Πουτσοεπίπεδο δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

Koinws se giaourtwsane ilektronika!

Ανώνυμος είπε...

TO FACE EINAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφίες από το Facebook χρησιμοποιούνται στο δικαστήριο
Ο Αμερικανός φοιτητής Τζόσουα Λίπτον δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση στο δικαστή όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες οι οποίες τον έδειχναν να διασκεδάζει προκλητικά μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε μεθυσμένος.Ο απερίσκεπτος φοιτητής δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η αστυνομία, οι δικηγόροι και οι εισαγγελείς ξέρουν να κάνουν φύλλο και φτερό τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το MySpace, για στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια.
2 εβδομάδες αφού τραυμάτισε σοβαρά μια γυναίκα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, ο Λίπτον πήγε σε πάρτι μασκέ για τη γιορτή του Χαλοουίν ντυμένος τρόφιμος φυλακής, με τη λέξη «φυλακόβιος» γραμμένη στη στολή του. Φωτογραφίες που τον έδειχναν να χαμογελά πίνοντας μπύρα αναρτήθηκαν στο Facebook από κάποιο φίλο.Στη δίκη που ξεκίνησε αργότερα, ο δημόσιος κατήγορος χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για να παρουσιάσει το Σάλιβαν ως αμετανόητο παραβάτη που διασκέδαζε ενώ το θύμα του ανάρρωνε στο νοσοκομείο.
Ο δικαστής συμφώνησε και καταδίκασε το νεαρό σε δύο χρόνια φυλάκιση.Το ίδιο είχε συμβεί το 2006 σε μια άλλη νεαρή Αμερικανίδα, την Λάρα Μπάις, η οποία πιθανότατα θα τη γλίτωνε με αναστολή αν δεν εμφανίζονταν φωτογραφίες της στο MySpace που την έδειχναν να πίνει αλκοόλ και να αστειεύεται μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε μεθυσμένη, σκοτώνοντας το συνοδηγό της.
«Οι δικτυακοί τόποι κοινωνικής δικτύωσης είναι απλά ένα ακόμα μέσο στο οποίο οι άνθρωποι λένε ή κάνουν πράγματα που επιστρέφουν για να τους στοιχειώσουν» σχολιάζει ο Φιλ Μαλόουν, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα Διαδικτύου στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.
«Όσα λένε οι άνθρωποι online ή αφήνουν online είναι ουσιαστικά μόνιμα» προειδοποιεί.
www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=9209 78&lngDtrID=252
http://youtube.com/watch?v=ZMWz3G_gPhU Do you have Facebook?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΦΤΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

MA ESY EKTOS APO PSEYTHS EISAI KAI MALAKAS RAPTH.
FANTASOY TI THA EXEIS PATHEI STHN ZOH SOY GIA NA KATHESAI NA GRAFEIS TETOIES MALAKIES KAI NA GINESAI PERIGELOS
KAI DEN MENEIS THESSALONIKH PSEYTARA ANANDRE

Ανώνυμος είπε...

APO SUPER 3 KATEΡΙΝΗΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK TI ΜΑΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΑΠΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

efages roxala diladi kai apo to facebook noymero

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΠΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΙΠΑ??

Ανώνυμος είπε...

MHN ASXOLEISTE ME TON EFIALTH TON RAPTH RE PAIDIA
ADIAFORHSTE GIA TO SIXAMENO YPOKRIMENO. THA TA PLHROTHEI OLA APO TON THEO

Ανώνυμος είπε...

θα προσπαθησω να σου εξηγησω με απλα λογια για να καταλάβεις

το Facebook ειναι για γκομενιτσες που φωτογραφιζονται με το ποτηρι στο χερι , για φλωρους που ψαχνουν να βρουν κατσιφλωρους κτλ
Αυτο ονομαζεται Social Networking
και αν γουσταρεις την φλωριαση μπαίνεις.
Καποιοι - με πρωτοπόρους τους βαλκάνιους συμπατριωτες σου - το εχουν δει πολιτικό βήμα οπου μπορειτε να ποσταρετε τις παπαρες σας και μαγκια σας αλλα αυτο ειναι κατι που τρελαίνει τα μηχανακια διαφημίσεων. Δεν μπορουν να βρουν διαφημιστικό content για αυτα που γράφεις.
Το κουβαδακι σου και αλλου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ FACEBOOK.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ROYFIANE RAPTH POSA KILA MALAKAS EISAI GIA NA SOY KANOYN BAN STO FACEBOOK?

Ανώνυμος είπε...

άχιστο Σχόλιο (του Χ.Β.) στο σύστημα της σεξουαλικότητας

« Το χαρακτηριστικό στις νεότερες κοινωνίες δεν είναι ότι καταδίκασαν το σεξ στην αφάνεια, αλλά ότι καταδικάστηκαν οι ίδιες να μιλάνε γι’ αυτό αδιάκοπα, εξαίροντας το σαν μυστικό… η εξουσία ξετρυπώνει την ηδονή που μόλις την έχει ξετρυπώσει…έχουν χαράξει γύρω από το σεξ και τα κορμιά, όχι σύνορα που δεν πρέπει να τα διαβεί κανείς, αλλά τις ατέρμονες ελικοειδείς καμπύλες της εξουσίας και της ηδονής. ... Η νεότερη κοινωνία είναι διεστραμμένη, όχι παρά τον πουριτανισμό της, ούτε σαν συνέπεια της υποκρισίας της:

Ε ί ν α ι δ ι ε σ τ ρ α μ μ έ ν η π ρ α γ μ α τ ι κ ά κ α ι ά μ ε σ α.»

M.Foucault : HISTOIRE DE LA SEXUALITE, Gallimard, Paris 1978-Εκδ.Κέδρος/Ράππα, Αθήνα 1982 ( στα περισσότερα που ακολουθούν)

« Αρκετά ασχοληθήκαμε με την ερμηνεία των παθών. Το ζήτημα τώρα είναι να ανακαλύψουμε νέα» - Καταστασιακοί

Υπάρχει παντού εκεί έξω. Μπλέκεται σε κάθε απόπειρα αυθεντικής έκφρασης των επιθυμιών, του ερωτικού πάθους και πόθο. Μοιράζει προσφορές, πρότυπα και εκπτώσεις εαυτού.

Απόκτησε οπαδούς που το ακολουθούν τόσο τυφλά ώστε να αποκτά την αναγκαία υπεροχή. Λίγοι το εντόπισαν και ακόμη λιγότεροι ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί του. Περιορισμός, καταπίεση, έλεγχος της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Καμία σχέση. Αντιθέτως. Κομμένη και ραμμένη στις επιταγές κατανάλωσης, της ελεγχόμενης συμπεριφοράς, της κατασκευής υποδειγμάτων συμπεριφοράς και προσωπικών αξιών. Τέκνο του αποπροσανατολισμού και της αποτυχίας γέννησης του εαυτού. Απόσπασμα της ερωτικότητας και της έκφρασης, θραύσμα του εαυτού που πλανιέται άπλαστο, φοβισμένο, πονηρό και υποδουλωμένο.

».

Ανώνυμος είπε...

Θέμα δημοσίευσης: Ο εμβολιασμός κατά της γρίππης των χοίρων στις ΗΠΑ το 1976

--------------------------------------------------------------------------------

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απομαγνητοφώνηση μιας εκπομπής του CBS για το μαζικό εμβολιασμό του 1976 στην Αμερική – για τη γρίππη των χοίρων και τότε.
Η αναμενόμενη τότε επιδημία δεν ήρθε ποτέ. Μόνον ένας άνθρωπος πέθανε από τη γρίππη, ενώ ο εμβολιασμός οδήγησε σε θανάτους εκατοντάδων και σοβαρότατες βλάβες σε χιλιάδες. Σήμερα που ετοιμάζεται εμβολιασμός σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα παγκόσμια, το θέμα είναι όσο ποτέ επίκαιρο.
Η εκπομπή αυτή προβλήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1979 και δεν ξαναπροβλήθηκε ποτέ. Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο προέρχεται από το διαδικτυακό τόπο www.globalresearch.ca Το πλήρες βίντεο είναι αναρτημένο, μεταξύ άλλων, και στη διεύθυνση http://www.dailymotion.com/tag/vaccination/video/x9ucqf_swineflulie_news
Αυτό που δε λέει δυστυχώς ο παρουσιαστής είναι ποιά εταιρία κατασκεύασε το εμβόλιο του 1976, και σε ποιά εταιρία της “ιδιωτικής βιομηχανίας” έπιασε δουλειά ο Σένσερ αφού έφυγε από το CDC.
μετάφραση: Αμπού Νικόλα αλ Γιουνάνι

Μάικ Γουάλας: Έρχεται η εποχή της γρίππης. Για ποιόν τύπο θα ανυσηχύσουμε φέτος, και τι είδους εμβόλια θα μας πουν να κάνουμε; Θυμόσαστε τον πανικό για τη γρίππη των χοίρων του 1976; Ήταν η χρονιά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ μας είχε πει οτι η γρίππη των χοίρων θα μπορούσε να αποδειχτεί φονική, να σαρώσει το έθνος, και η Ουάσιγκτον αποφάσισε οτι κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί στη χώρα θα έπρεπε να εμβολιαστεί για να αποφευχθεί μια πανδημία.

Λοιπόν, 46 εκατομμύρια απο μας έκαναν υπάκουα το εμβόλιο και τώρα [ΣΤΜ: τρία χρόνια μετά] 4000 Αμερικάνοι ζητάνε αποζημίωση από το θείο Σάμ που αντιστοιχεί σε τριάμισι δις δολάρια για τα αποτελέσματα αυτών των εμβολίων. Τα δύο τρίτα των απαιτήσεων αφορούν νευρολογικές βλάβες, ή ακόμη και θανάτους, που φέρονται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο της γρίππης.

Ανώνυμος είπε...

Στο facebook έχω μόλις 30 φίλους. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αρκεί να πιστεύεις πως διαθέτεις περισσότερους στην πραγματική ζωή. Η καλή υπηρεσία μού προώθησε μία διαφήμιση με την οποία με προτρέπει να αγοράσω ένα βιβλίο προκειμένου, εύκολα και γρήγορα, να διπλασιάσω τον αριθμό των ηλεκτρονικών μου φίλων. Δεν θέλω, αν και για τα ήθη του δικτύου θα έπρεπε. Είναι, τουλάχιστον, υποτιμητικό να διαθέτεις μόλις 30 φίλους σε ένα περιβάλλον 60 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το facebook θα ήθελε να γίνουμε όλοι φίλοι μεταξύ μας. Ει δυνατόν, όλοι οι άνθρωποι που περπατούν και αναπνέουν στον πλανήτη.
Να αναρτήσουμε φωτογραφία, στοιχεία ταυτότητας και να συμμετέχουμε με χαρά στις ηλεκτρονικές εφαρμογές που μας ζητούν να δηλώσουμε ποια είναι η αγαπημένη μας στάση στο σεξ. Εκ των πραγμάτων, για αρκετούς ανθρώπους που περνούν τη μέρα τους στο facebook η αγαπημένη τους στάση είναι το 11, κοινώς δύο κορμιά παραλλήλως ξαπλωμένα χωρίς καμία απολύτως επαφή. Αλλά, μισό λεπτό, εδώ χρειάζονται κάποιες εξηγήσεις, αν
και όσοι δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι το facebook θα ήταν καλύτερο να προσπεράσετε το κείμενο.
Όμως, σας θέλουμε εδώ. Το facebook, λοιπόν, περιγράφεται εύσχημα ως μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν με τους φίλους τους, να δημιουργήσουν καινούργιες σχέσεις, να συγκροτήσουν ομάδες κοινού ενδιαφέροντος. Ο μέσος χρήστης ξοδεύει 20 λεπτά τη μέρα στο facebook. Τις τρεις πρώτες εβδομάδες, όμως, διαθέτει ώρες ολόκληρες αναζητώντας φίλους και ανταλλάσσοντας μηνύματα. Αυτή είναι η καλή επεξήγηση της υπηρεσίας. Η κακή λέει πως το facebook είναι ένα παγκόσμιο φακέλωμα προς χάρη των μεγάλων πολυεθνικών και των διαφημιστών, που αποθεώνουν τα εξειδικευμένα δημογραφικά στοιχεία. Φιλικό στο χρήστη. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία προσωπική σελίδα, η οποία ουσιαστικά υποδηλώνει το δικτυακό σας στίγμα. Αν θέλετε, όμως, να σας βρουν οι παλαιοί συμμαθητές και οι φίλοι, είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητά σας. Για πρώτη φορά στην Ιστορία τόσα εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν με προθυμία το αληθινό τους όνομα σε ένα μέσο που είναι προσβάσιμο από όλους. Η εγγραφή, όμως, δεν μπορεί να γίνει χωρίς μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση. Έχουμε, λοιπόν, περίπου 60 εκατομμύρια ονόματα που αντιστοιχούν σε ίδιο αριθμό ηλεκτρονικών διευθύνσεων. Το σύστημα σε προτρέπει να αναρτήσεις τη φωτογραφία σου και φωτογραφίες φίλων.
Χαριτωμένο; Όχι και τόσο. Το facebook είναι η μεγαλύτερη φωτογραφική βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε ποτέ. Στους υπολογιστές του είναι αποθηκευμένες

Ανώνυμος είπε...

Ραντεβού στις 18 Αυγούστου και κυρίως να μη ξεχνάτε το αντηλιακό και το βρεγμένο καπέλο στο κεφάλι. Καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι».

Επιγραφές σαν κι αυτή κοσμούν τις τελευταίες ημέρες τις βιτρίνες αρκετών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη. Η αργία του Δεκαπενταύγουστου σε συνδυασμό με την υποτονική κίνηση στην αγορά έδωσε το άλλοθι σε πολλούς καταστηματάρχες να βάλουν λουκέτα στα μαγαζιά τους και να αναζητήσουν ανάσες δροσιάς σε παραλιακά θέρετρα. Ηδη από τις αρχές της εβδομάδας καταστήματα ενδυμάτων, οπτικών, προποτζίδικα, ταχυφαγεία, ταβέρνες, καφετέριες, κομμωτήρια, αρτοποιεία, μίνι μάρκετ, περίπτερα, χώροι αισθητικής και πολλά ακόμα μαγαζιά σε όλη την πόλη έχουν κατεβάσει ρολά.

Μονόδρομος...
Βέβαια στους καθαρά εμπορικούς δρόμους της πόλης (Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Προξένου Κορομηλά), όπου δραστηριοποιούνται γνωστές αλυσίδες καταστημάτων τα κλειστά μαγαζιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα, ωστόσο στους πιο μικρούς τα λουκέτα λόγω καλοκαιρινών διακοπών δίνουν και παίρνουν. Στην Π. Σβώλου σχεδόν τα μισά μαγαζιά δε λειτουργούν. Στην Π.Μελά καταστηματάρχες δίνουν ραντεβού με το καταναλωτικό κοινό από εβδομάδα, ενώ στα στενά δρομάκια και τους πεζόδρομους γύρω από την οδό Αγ.Σοφίας η τακτική του λουκέτου αποτελεί μονόδρομο για αρκετούς καταστηματάρχες.

«Κάθε χρόνο παρατηρείται αυτό το φαινόμενο, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς πολλά εμπορικά καταστήματα κλείνουν επειδή ο κόσμος φεύγει από την πόλη. Αλλωστε ακόμα και όσοι καταστηματάρχες δε φύγουν προτιμούν να μη λειτουργήσουν τα καταστήματά τους τις συγκεκριμένες ημέρες καθώς δε βγάζουν ούτε τα απαιτούμενα για να καλύψουν τα πάγια έξοδα, μια που η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική», τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Χαντζαρίδης.

Ανώνυμος είπε...

Κάβουρας με δύο… δεξιές δαγκάνες

--------------------------------------------------------------------------------
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι υπάλληλοι στο θαλάσσιο πάρκο «Weymouth Sea Life Park» της Μ. Βρετανίας, όταν βρήκαν ένα γιγάντιο κάβουρα που είχε δύο δεξιές δαγκάνες!

Το περίεργο οστρακοειδές είναι περίπου 10 χρονών και εντοπίστηκε κοντά στην πόλη Swanage από τον Simon Clark που είναι ψαράς της περιοχής.

Ο Clark εντυπωσιάστηκε από το απίθανο εύρημά του και το μετέφερε στο πάρκο.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου ονόμασαν τον κάβουρα «Freddie», από τον Βρετανό αστέρα του κρίκετ, Andrew «Freddie» Flintoff, που έχει προβλήματα στα γόνατά του.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΣΟΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!